GRUP DE ACȚIUNE LOCALĂ

05.09.2017
Întâlnirea de informare a avut loc la sala de şedinţe a oraşului Năsăud pentru toți cei interesați să acceseze Măsura M5/3A Măsură dedicată constituirii şi promovării formelor asociative.
Au fost prezenți reprezentanți ai producătorilor de lapte și carne locali, ai primăriilor și cabinetelor sanitar veterinare din zonă.
S-a discutat despre susținerea investitorilor ocupați în domeniul agricol pentru a se organiza în vederea promovării produselor locale. Asocierea se va organiza în forma unui parteneriat, sau grup operațional, care va avea un lider și va cuprinde în mod obligatoriu producători din domeniul agricol și procesatori.
Sunt eligibile costurile de funcționare ale cooperării, de investiții asociate acesteia și pentru promovare.
Valoarea unui proiect nu poate depăși 200.000 euro, funcționarea asocierii se finanțează 100%, iar dacă vor exista investiții procentul finanțării va fi de 90%, 10% fiind suportați de parteneriat.

Vizualizări: 158206


ACEST SITE NU REPREZINTĂ POZIȚIA OFICIALĂ A COMISIEI EUROPENE. ÎNTREAGA RESPONSABILITATE REFERITOARE LA CORECTITUDINEA ȘI COERENȚA ACESTOR INFORMAȚII APARȚINE CELOR CARE AU INIȚIAT PAGINA WEB
Toate informațiile furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT și nu sunt destinate comercializării
© Copyright 2016-2022 Ţara Năsăudului.
All rights reserved.